Webbbild startsidan Industri

Luna Universe i din næmeste butikk nå

Luna Universe fortsetter hele 2017 i samarbeid med markedets sterkeste varemerker og våre forhandlere over hele landet. Besøk din nærmeste butikk og se universe-torgene fylt med sessongens produkter. Sjekk ut merkevarekuppene og gjør deg klar til vinterens prosjekter!

FINN BUTIKK

Ønsker du å holde deg oppdatert?

Vi oppdaterer vår kampanje Luna Universe med nye tilbud hver måned. Ønsker du å holde deg oppdatert? Fyll ut skjemaet for å få månedlige oppdateringer fra oss! Du kan også velge å følge vår blogg hvor vi presenterer smarte og nye verktøy.luna_stars_s
luna_keps_orange

SAMLE OG VINN

Nå kan du finne Luna caps i butikkene. De første 40 kundene som kjøper kampanjeprodukter i Luna Universe verdt 1000kr inkl MVA får en caps. Samle 1 caps i hver av våre 8 Luna Universe kampanjer. Ta bilde av alle 8 og send til kundeservice@luna.no og du er med i trekningen av en Teng Tools verktøyvogn! Konkurransen varer frem til desember 2017.

FINN BUTIKK
Luna_hammerbor_byggeplass_43 (3)

Med proffen i fokus

Luna startet allerede med Verktøy og maskiner i 1917. Vår misjon er i dag som den gang, å gi skapende mennesker verktøy og maskiner for å nå sine mål. Det er med stolthet og ydmykhet overfor proffene og våre forhandlere at vi jobber oss inn mot vårt jubileumsår 2017.

Luna_produkter_hoy_web (3)

Våre forhandlere tilbyr et utvalg av sesongens produkter til kampanjepriser

Prisene er veiledende. Variasjoner kan forekomme.

SE UTVALGTE PRODUKTER BYGG SE UTVALGTE PRODUKTER INDUSTRI