Sikre deg en unik varetilgjengelighet!

Luna selger kun sine produkter og løsninger gjennom markedets ledende forhandlere. I et samarbeid med Luna sikrer du deg en unik varetilgjengelighet med høy servicegrad, du får tilgang til Nordens største sentrallager for våre produkter og mulighet for daglige leveranser til ditt bestemmelsessted.

SE PRODUKTER

KUNDESENTER

Har du spørsmål om produkter, aktuelle kampanjer eller mangler noe i din sortiment? Våre kundebehandlere er kunnskapsrik i vår katalog og støtter deg i dine salgsaktiviteter. Spør oss: + 47 64 85 75 00 .

KUNDESENTER

SELGERE

Våre selgere arbeid etter region og betjener våre forhandlere med kampanjestruktur, hylle skjermer, produktvalg og støtte i salg til viktige kunder innenfor Bygg-, industri- og offentlig sektor.

SELGERE

Økt salg gjennom attraktiv eksponering

Luna tilbyr komplette konsepter for mange kategorier med eksempler på vegg og selgende eksponeringer i butikk, tegn pakker og DM og salgsmateriell for din selgere for behandling av kunder i feltet. Luna hjelper deg med å planlegge din butikk og gi dine medarbeidere nødvendig opplæring og support ut i markedet.

SPØR DIN SELGER

KLAGER PÅ PRODUKT

Hvis du har klager på produktet fra dine kunder. Våre kundebehandlere håndtere dem for deg. Spør oss,  telefon: + 47 64 85 75 00.

KONTAKT KUNDESENTER

KLAGER PÅ LOGISTIKK

Har du problemer med logistikk og forsyning fra oss. Logg inn på TOOLSTORE og bruke klagebehandling der.

TIL TOOLSTORE

Ønsker du å samarbeide med oss

I et samarbeid med Luna øker du din egen lønnsomhet og du får muligheten til å fokusere på salgsarbeidet ut mot sluttkunden, det være seg en profesjonell industrikunde eller en entreprenør, eventuelt også en semiprofesjonell forbrukerkunde. Ønsker du å samarbeide med oss?

KONTAKT OSS