Service til din tjeneste

I servicesentrene våre tar dyktige serviceteknikere seg av maskinene dine når tiden er inne for service eller reparasjon. Ettersom vi har tilgang til et svært stort sortiment av reservedeler, kan det ofte lønne seg å reparere utstyret. RING OSS NÅR DU HAR BEHOV FOR SERVICE + 47 64 85 75 00

KONTAKT OSS

Ved kjøp av en maskin fra Luna kan du velge å la oss installere maskinen i bedriften din. Protokollen bekrefter at du har fått en korrekt installert maskin som er funksjonstestet på stedet og klar til bruk.

LES MER

Garantireparasjoner utføres først og fremst av Luna Service i Alingsås. Når det gjelder større maskiner, over 20 kg, kan du henvende deg til et av våre autoriserte serviceverksteder. Ved garantireparasjon vedlegges kassakvittering, fakturakopi eller garantiseddel.

KONTAKT OSS

Vi tilbyr profesjonell konsultasjon angående arbeidsmiljøet og gjennomfører nødvendige tiltak for at arbeidsmiljøet og maskinene skal oppfylle gjeldende sikkerhetskrav. Du får en utførlig protokoll som redegjør for statusen for utstyret og forslag til tiltak.

LES MER